ALTeRNaTiFoRuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ALTeRNaTiFoRuM

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Derdinmi var Sor Google'a :D

YazarMesaj
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Erkek

Derdinmi var Sor Google'a :D Empty
MesajKonu: Derdinmi var Sor Google'a :D   Derdinmi var Sor Google'a :D Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 1:35 pm

Bizim evin altında internet kafe var benden bişe istedi bende gittim kafeye..Bilgisayara bakıyorum yandaki bilgisayarda'da bi teyze var..Açmış Google'ı Bişiler Yazıo Yazdı Bitirdi.Aramaya bastı sonuç bulunamadı dedi teyze hala ekrana bakıo ne var die bende dedim ne yazdı acaba bu kadar çok.O EKRana Bakarken Tam Şu Yazıyı okudum ve Gülme Krizine Girdim..

Teyzenin aradığını aynen aktarıyorum...

"
Merhaba evladım, adım fikret 56 yaşındayım..Sana Birşey Sormak İçin Rahatsız Ettim( valla çok yordun google ı ) .Benim bu ayaklarım ve sırtım çok ağrıyor.Birde arada bir başıma böyle ağrılar giriyo.(Nasıl ağrılar ?!?! ( google bilir herhalde ) ) önceden pek fazla olmazdı ama bu aralar çok olmaya başladı ağrılarım.sence ne yapmam lazım bana bi söylermisin?
http://alternatiforum.forummum.com

Derdinmi var Sor Google'a :D
1 sayfadaki 1 sayfası