ALTeRNaTiFoRuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ALTeRNaTiFoRuM

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Özgür B...

YazarMesaj
dumanist
Co-Administrator
Co-Administrator

Erkek

Özgür B... Empty
MesajKonu: Özgür B...   Özgür B... Icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 1:55 am

'' ... müzik hayatımın her döneminde vardı. Çocukluktan gençliğe uzanan merdivende hep müzikle kendimi buldum diyebilirim. Enstrümanlar çaldım , nota öğrendim. Hiphop müzik ile ciddi anlamda tanışmam 1999 yılında şans eseri gerçekleşti. Bir süre takip ettim , araştırdım. Sanırım yapmak istediğim şeyi bulmuştum. 3 sene dinleyici pozisyonunda kaldım. Ardından üretime geçtim. İlk albümümü Sezen Aksu ' nun desteği ile yayınladığımda henüz 19 yaşımdaydım.
Kilometrelerce uzağa konserlere gittim. Farklı kültürler , farklı dostlar ve aşklar edindim. Korsan Albüm ' de beni destekleyen değerli insanlar Bora Yeter ve Fatih Açıkalın ' la tanıştım. Bu profesyonellerin desteğiyle artık ben de bir profesyonel adayıydım.
İkinci albümümün şekillenme aşaması boyunca istediğim tek bir şey vardı. '' Farklı bir hiphop albümü yaratmak... '' Sorumluluklarından haberdar bir Kocaeli Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi olarak okulumu birazcık ihmal etsem de güzel bir albüm yapabildiğime inandım.
Herşeyin bir fiyatı olduğu bu dönemde , hiçbir şeyin değeri yokken albümümü sizler ile ücretsiz paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. ''

Özgür B.

Albümler;
Karahilal EP
Korsan Albüm
http://alternatiforum.forummum.com

Özgür B...
1 sayfadaki 1 sayfası