ALTeRNaTiFoRuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ALTeRNaTiFoRuM

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rasheed ...

YazarMesaj
dumanist
Co-Administrator
Co-Administrator

Erkek

Rasheed ... Empty
MesajKonu: Rasheed ...   Rasheed ... Icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 8:41 am

3 Ocak 1986'da Eski Antakya Dogumevin'de dunyaya gelmisim (gelmisim iste:) ilk ogretimimi, Hatay ilk Okulu ve Inonu ilk okulunda tamamladiktan sonra Osman Otken Anadolu Lisesinde 7 Yil okudum ve 2004 yilinda mevzun oldum (oldum iste:) Cografya, Ingilizce, Felsefe ve Edebiyat derslerindeki ustun basarilarima ragmen Tarih (Hoca bana takmisti, tarihim iyidir) Matematik, almanca ve muzik resim ve diger sayisal derslerde basarisiz oldugum kesin. Fenerbahceliyim. Okul takiminda ve Antakya Spor Klubunde lisansli futbolcu'idim. 9 Numara giyer bolca gol atardim. (Hic kirmizi kart gormedim). 2001 Yilinda TurkceRap'le tanistim, 2002'de soz yaziyordum kendi kendime. 2003'te bir sarkim olmustu (Mutluydum) Rap'ten once, Yabanci Rock ve Nu METAL Dinlerdim. Askeri havaciliga ve Strategy oyunlarina yogun ilgim vardi (vardi iste). Play Station, Sigara, Kola <- Bu ucunu cok severim. 13 Subat 2004'te ilk sahne deneyimim oldu, ve sonuncuda degildi. Bircok Sahne deneyimim oldu (cok guzeldi). Culdesac'in Rapvizyon ve 3KORSAN Albumunde, K.O'nun Birgun ve Sakli Kalmis Sirlar Albumunde feat'lerle yer aldiktan sonra, 2005'te K.O ve JBX ile Rapmatik Adli albumu cikarttik. Su aralar ise Deka albumu ile ilgili calismalari tamamladik ve JBX ile yeni albumumuz icin start verdik.
http://alternatiforum.forummum.com

Rasheed ...
1 sayfadaki 1 sayfası