FaLlinqLove Deneme Moderatör
| Konu: Bırakıp gittin herkesi.. Paz Eyl. 14, 2008 4:25 pm | |
| Gittin
Birakip gittin herkesi... Bu senin kararin Senin iyiligin benim icinde önemli Yinede üzüldüm gidecegini yazdigindan beri
Belki sondu bu gün Seni göremeden gittin Nerde bana verdigin sözün? Sen hayatimin bir parcasiydin Bos hissediyorum kendimi birden Simdiden özledim mi seni yoksa? Peki, demekki buraya kadarmis Birakip gittin herkesi...
Simdi senin icin yeni bir baslangic Bir yeni hayat Bizi unutmak zorundasin Ama biliyoruz ki, unutamazsin Iyi bir dost olarak hatirla Ayni benim yaptigim gibi
Hayat böyedir iste Sevenleri ayirir Degerini kaybettikten sonra anlarsin Oysa ben, sen varken bile degerini bilirdim Cok üzen oldu seni Sana bunca zamanda yardim edebildim mi, Sen bana ettigin gibi?? Sana herseyimi anlattim Dertlesiyorduk seninle Birisine güvenmek ne güzelmis Birakip gitse bile...
Siir yazmayi bile senden ögrendim Seninkiler kadar güzel olmasa bile Birde ben sana yazdim birtane... Sana demek istediklerimi anlarsin (ki isterim) Artik mutlu ol, seni merak etmeyim Birakip gittin ama... Gözümde dahada degerlendin...!!
| |
|